Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
App builder İndir – full 2023. 38

App Builder İndir – Full 2023.38

App Builder İndir – Full 2023.38

App builder İndir – full 2023. 38

App Builder İndir – Full 2023.38

App Builder, David Esperalta tarafından geliştirilen ve HTML5, CSS3, ve JavaScript gibi web teknolojilerini kullanarak çapraz platformlu mobil uygulamalar oluşturmayı sağlayan bir uygulama geliştirme platformudur. Bu yazılım, kullanıcıların kodlama bilgisi olmadan da profesyonel ve etkileyici mobil uygulamalar geliştirmelerine imkan tanır. App Builder, özellikle küçük ve orta ölçekli işletmeler, girişimciler ve bağımsız uygulama geliştiricileri için ideal bir çözümdür.

App Builder, kullanıcı dostu sürükle ve bırak arayüzü ile gelir ve birçok önceden oluşturulmuş bileşeni içerir. Kullanıcılar, bu bileşenleri projelerine kolayca ekleyebilir, düzenleyebilir ve özelleştirebilirler. Ayrıca, dahili özellikler ve eklentiler sayesinde, uygulamalara sosyal medya entegrasyonu, haritalar, formlar ve diğer interaktif özellikler eklemek mümkündür.

App Builder, çeşitli mobil platformlar için uygun olan uygulamaların derlenmesini sağlar. Android ve iOS gibi popüler işletim sistemlerine yönelik uygulamalar oluşturmak için tek bir kod tabanı kullanılır. Böylece, geliştiriciler uygulamalarını farklı platformlara hızlı bir şekilde dağıtabilirler.

App Builder İndir – Full 2023.38 BENZER İÇERİKLER
App Builder İndir – Full 2023.38 YAPILAN YORUMLAR