Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu

Mobogenie 3.0.1 Full İndir

Mobogenie 3.0.1 Full İndir

Mobogenie 3. 0. 1 full İndir

Mobogenie 3.0.1 Full İndir

Mobogenie 3.0.1, her iki ekrana da aynı anda bakmak zorunda kalmadan Android akıllı telefonunuzu bilgisayarınızdan kontrol etmek için bir Windows uygulamasıdır.

Bu iki cihazı bağlamak için özel kablolara gerek yoktur. Bu araç, telefonunuzu bilgisayar yerine kullanıyormuşsunuz gibi bir dizi işlevi ve tam bir geri yükleme gibi doğrudan akıllı telefon ile gerçekleştiremediğiniz diğer işlevleri gerçekleştirmenizi sağlar.

Yedekleme yapabilir, uygulamaları yükleyebilir veya kaldırabilir ve hatta Google Play’e erişebilir ve oyunları doğrudan oradan indirebilirsiniz. Telefonunuzun hafızasında saklanan tüm verilere erişebilir ve temelde Android’inizden normalde yaptığınız her şeyi yapabilirsiniz.

Bu araç size o kadar çok özgürlük verir ki, bilgisayarınızdan kişilerinize metin mesajları bile gönderebilirsiniz.

Telefonunuzun ayarlarını, örneğin ana zil sesini ve önceden ayarlanmış arka planı seçmek için seçeneklerle de yönetebilirsiniz.

Şüphesiz, uygulamaları bilgisayarınızdan yönetmenin ana cazibesi, sabit diskinizde yerel olarak depolanan programları geri yüklemenize ve yüklemenize izin veren herhangi bir İnternet bağlantısına ihtiyaç duymamaktır.

Mobogenie, akıllı telefonunuzu bilgisayarınızdan yönetmek, günlük görevleri yerine getirme sürecini yumuşatmak ve normalde doğrudan cihazınızdan yapamayacağınız başkalarını yapmak için ilginç bir yöntemdir.

E Tab-4 Tablet Root, atmak için bu programı kullanabilirsiniz.

 

Mobogenie 3.0.1 Full İndir BENZER İÇERİKLER
Mobogenie 3.0.1 Full İndir YAPILAN YORUMLAR